KookSaam Dagbesteding

Voor wie?
Bij geschikte deelnemers voor onze dagbesteding denken wij o.a. aan:

  • Schoolverlaters uit het Voortgezet Speciaal Onderwijs ( VSO ) en praktijkonderwijs.
  • Uitvallers uit het VMBO of reguliere MBO
  • Jongeren / volwassenen met een indicatie voor dagbesteding vanwege hun arbeidsbeperking.  ( minimum leeftijd 18 jaar )
Begeleidster Heleen met deelneemster Femke

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Verder is het belangrijk dat hij of zij:

  • 2 of meer dagen beschikbaar is
  • Leergierig is en enthousiast over werken in de horeca
  • Het fijn vindt om in een kleine groep talenten verder te ontwikkelen
  • Woonachtig is in de Bollenstreek en omgeving

Wij werken met een kleine groep van 4 tot 6 deelnemers, rekening houdend met de individuele wensen en kwaliteiten. Kleinschalig en met een vaste begeleider waarmee wij denken in kansen en niet zozeer in beperkingen.      Ons doel is om de deelnemers de mogelijkheid te  bieden om zich op de diverse horeca gebieden zoveel mogelijk te kunnen ontwikkelen. Lekker leren koken, de tafel netjes dekken, onze vergaderzolder op orde houden, de gasten ontvangen maar ook dagelijks terugkerende taken op het gebied van schoonmaak, hygiëne en gastvrijheid komen aan bod.