B&B DroomSaam

Onze 2 ruime familiekamers in B&B  DroomSaam beschikken beide over een 2-persoonsbed, extra kinderbed, badkamer met douche en toilet, gratis air-conditioning en wifi.  Tevens is er een zithoek met mogelijkheden om koffie/thee te zetten, koelkast en magnetron.  Het uitzicht is vanaf half maart zeer fraai met bloeiende bollenvelden rondom. Op slechts kleine afstand van de Keukenhof, Noordwijk, Zandvoort, Amsterdam, Leiden en Haarlem is er in de omgeving meer dan genoeg te beleven.

Parkeren is gratis en een lekker ontbijt kan naar wens geserveerd worden tussen 8.00 – 10.00 uur.

Prijslijst 2020 ( minimaal 2 nachten )

Kamerhuur 1 mei – 1 juli                                € 90,00

Kamerhuur Juli & Augustus                       € 100,00

Kamerhuur september – december      € 90,00

Bovenstaande prijzen gelden bij gebruik door 2 personen.                             Toeslag 3e persoon bedraagt 15 euro.

Ontbijt p.p. € 10,00

Het ontbijt kan zowel op de kamer als op het terras buiten geserveerd worden.

Op verzoek zijn kleine tot middel grote honden welkom in de kamer welke aan de voorkant is gevestigd. De kamer aan de achterzijde houden wij huisdiervrij. Graag van tevoren aangeven indien u een hond mee wilt nemen zodat wij de juiste kamer voor u reserveren. Wij berekenen een toeslag voor extra schoonmaak van € 10,00

Toeristenbelasting bedraagt € 2,50 p.p.p.n.

EXTRA TE RESERVEREN TIJDENS VERBLIJF:

Dubbel Bubbel Arrangement; tijdens uw verblijf is het mogelijk om te genieten van onze Jacuzzi. Onder het genot van een glaasje bubbels met uitzicht op de bollenvelden.